pilates-docent

PILATES. MOEDER. VOEDING.

Ik ben Roxanne en beoefen bijna dagelijks met veel plezier pilates. Pilates heeft mij heel veel gebracht en ik hoop vrouwen te kunnen inspireren om veel meer uit hun leven te halen doordat ze zich fijn voelen in hun lichaam.

Ik ben getrouwd met Björn en samen hebben we een zoon en dochter. Mijn laatste zwangerschap is lichamelijk een echte uitdaging geweest. Helaas bleef ik na mijn zwangerschap bekkenklachten houden door de bekkeninstabiliteit tijdens de zwangerschap. Voor mij bleek pilates een echte gamechanger te zijn!

Pilates heeft ervoor gezorgd dat ik me weer krachtig en zelfverzekerd voel in mijn lichaam. Ik heb geleerd om van mijn lichaam te houden, het te respecteren en te luisteren naar het fluisteren van mijn lichaam zodat het niet hoeft te schreeuwen om zijn grens aan te geven.

Voor mij is gezond zijn en je vol zelfvertrouwen voelen veel meer dan calorieën verbranden of er op een bepaalde manier uitzien. Jezelf goed voelen, zonder pijntjes, vol energie dát is voor mij echte gezondheid.

Door pilates heb ik een enorme boost gekregen in mijn geluksgevoel – in mijn hoofd voelt het rustiger en kalmer. Voor mijn gevoel heb ik een nieuwe innerlijke kracht die ik nog nooit eerder heb gevoeld.

Pilates heeft mij geholpen om:

- Mijn hele lichaam te versterken

- Opnieuw in contact komen met mijn lichaam op een positieve manier

- Bekkenpijn vrij door het leven te gaan

- Een verbeterde houding aan te nemen

- In de beste vorm van mijn hele leven te komen

- Een langere en slankere lichaamsbouw te krijgen

- Minder last te hebben van mijn angsten

- Mezelf elke dag mentaal sterker en kalmer te voelen


Wat nog belangrijker is, ik heb ontzettend genoten van het proces en heb geleerd binnen mijn grenzen te blijven en mijn lichaam te respecteren. Ik kijk er nu elke dag naar uit om mijn lichaam te bewegen. Ik geniet van elke minuut van het leven en deins niet terug om de dingen na te streven die me inspireren.