Pilates online studio

Transformeer je lichaam en mindset met pilates online binnen één maand door slechts 2 uur per week pilates te doen.

Start vandaag
voor €21 per maand
Een hele leuke pilates online studio die geschikt is voor vrouwen

Pilates online studio

Transformeer je lichaam en mindset met pilates online binnen één maand door slechts 2 uur per week pilates te doen.

Start vandaag 
voor €21 per maand
  • Onbeperkt toegang tot mijn lessen en programma’s.
  • Maandelijks een nieuw programma.
  • Toegang tot mijn community via de online studio app.
  • Inclusief heerlijke recepten.

Krachtig, in balans en vol zelfvertrouwen.

PBR is er om jou te helpen om de beste versie van jezelf te worden door het beoefenen van pilates thuis, gebalanceerde voeding en self-care. Mijn lessen en programma's zijn zo ontworpen dat ze jou als vrouw ondersteunen en motiveren.

Doe pilates online en wordt weer fit vanuit huis

Krachtig, in balans en vol zelfvertrouwen.

PBR is er om jou te helpen om de beste versie van jezelf te worden door het beoefenen van pilates thuis, gebalanceerde voeding en self-care. Mijn lessen en programma's zijn zo ontworpen dat ze jou als vrouw ondersteunen en motiveren.

These slides will be slide-able on the live version of your page!
“Mijn lichaam en mindset zijn veranderd in 5 weken.”
Ik ging al jaren naar de sportschool zonder doel, zonder plan en vond het eigenlijk helemaal niet leuk. Jouw online studio waarbij het mij minder tijd kost (ik pak mijn mat en kan beginnen) en de maandchallenge zijn een uitkomst! Direct kunnen beginnen en niet bedenken wat ik zal gaan doen. Ik moet altijd lachen om jouw "JE KUNT DIT" dit werkt voor mij heel motiverend. "IK KAN DIT!" De pilates essentials zijn heel waardevol geweest om de basis te begrijpen en onder de knie te krijgen. Daarnaast vind ik het heel fijn dat je bereikbaar bent voor vragen en de community heel waardevol. Ik ben nu iets meer dan een maand bezig en begin te merken dat mijn buikspieren sterker worden. Ik voel me fitter. Mijn mindset is ook veranderd. Ik zet mezelf vaker op 1, me-time is veel belangrijker geworden.
Myrthe, enthousiast lid van PBR
Ms. Nameless
Add Your Stars
“Je kan alles delen in de app en het is super effectief met korte lessen.”
Voor ik lid werd, liep ik tegen de tijd op en ook precies wat je moet doen om je hele lijf sterk te krijgen. En hoe je dit moet aanpakken en vooral het starten. Het meest waardevol voor mij is dat je alles kan delen in de app. Dat je snel contact hebt met de rest en dat je ook effectief wat doet in korte lessen. Het is makkelijk! Ik merk dat mijn lichaam meer aankan dan ik dacht. Mijn mindset is anders. Ik ben actiever en ik denk nu ik mag dit doen, het is geen verplichting meer. Het voelt echt als iets voor mijzelf doen, waardoor ik mij goed voel. En zeker door jouw motivatie en het omdenken als er iets niet goed lukt, is super waardevol.
Ellen, enthousiast lid van PBR
Ms. Nameless
Add Your Stars
"Ik voel kracht in mezelf komen en ben onwijs dankbaar dat je op mijn pad bent gekomen."

Voor ik lid werd van de studio zocht ik al langer naar een manier om vanuit huis te kunnen sporten/ bewegen. Niks sprak mij aan tot dat ik Roxanne op Instagram zag. Ik wilde graag meer kracht en zekerheid in mijn lichaam voelen. Het is zo fijn om het nu op eigen tijd te kunnen doen.


Het meest waardevol vind ik dat de app heel overzichtelijk is. Ik heb het gevoel dat ik niet meer hoef te duwen en te trekken aan mijzelf. Voorheen liep ik hard om te kunnen sporten wat uithoudingsvermogen en soort kracht geeft, maar dat deed ik altijd met grote tegenzin en deed me pijn en was niet leuk. Wandelen daarin tegen is heerlijk en zo vind ik nu na een maand Pilates het ook heel prettig, ik beweeg en het is leuk.


Ik merk als grootste verschil dat ik kracht in mezelf voel komen, dat ik dit als sporten wel leuk vind. Ook vind ik de combi met het schrijven heel fijn, je koppelt het heel prettig bewegen en na de sessie even zitten en voelen hoe het nu gaat.


Ik heb het al eerder gezegd maar ik ben dankbaar dat je op mijn pad bent gekomen. Hoop nog veel van je te leren :-)

Cynthia, enthousiast lid van PBR
Ms. Nameless
Add Your Stars

Online pilates workouts voor vrouwen

Je kunt de pilates les online volgen wanneer je wilt. Mijn lessen en programma's zijn speciaal ontwikkeld voor vrouwen. Ze zorgen ervoor dat je gemotiveerd wordt en dat je les kunt volgen vanuit huis op jouw eigen tijdstippen en voorwaarden. Het is online pilates voor beginners en gevorderden. Je hoeft het niet alleen te doen omdat je toegang krijgt tot de supportive community en hierin kun je ook al jouw vragen aan mij stellen. Mijn programma zal je relatie met je lichaam transformeren.

Hele leuke intensieve online pilates oefeningen, maar ook rustige oefeningen

Online pilates workouts voor vrouwen

Je kunt de pilates les online volgen wanneer je wilt. Mijn lessen en programma's zijn speciaal ontwikkeld voor vrouwen. Ze zorgen ervoor dat je gemotiveerd wordt en dat je les kunt volgen vanuit huis op jouw eigen tijdstippen en voorwaarden. Je hoeft het niet alleen te doen omdat je toegang krijgt tot de supportive community en hierin kun je ook al jouw vragen aan mij stellen. Mijn programma zal je relatie met je lichaam transformeren.

Een hele leuke pilates online studio die geschikt is voor vrouwen

Lidmaatschap online studio

€157 per jaar óf €21 per maand

Ontmoet jouw pilates docent

Roxanne heeft zelf ervaren hoe pilates een transformatie kan brengen in je leven. Ze creëert energieke en fijne pilates lessen die vol motivatie, positiviteit en mindfulness zitten. Elke les is ontworpen om kracht, balans en zelfvertrouwen in je lichaam te creëren. Ze inspireert vrouwen om veel meer uit hun leven te halen doordat ze zich fijn voelen in hun lichaam.


Inmiddels heeft ze al meer dan 100 lieve vrouwen geholpen bij hun transformatie.


Thuis pilates les online volgen

Ontmoet jouw pilates docent

Roxanne heeft zelf ervaren hoe pilates een transformatie kan brengen in je leven. Ze creëert energieke en fijne pilates lessen die vol motivatie, positiviteit en mindfulness zitten. Elke les is ontworpen om kracht, balans en zelfvertrouwen in je lichaam te creëren. Ze inspireert vrouwen om veel meer uit hun leven te halen doordat ze zich fijn voelen in hun lichaam.

Inmiddels heeft ze al meer dan 100 lieve vrouwen geholpen bij hun transformatie.

Krijg direct toegang tot de online studio.

De online studio heeft bij veel vrouwen al voor een transformatie gezorgd.

Start vandaag
voor €21 per maand
Hele leuke pilates online lessen die je thuis kunt volgen

Krijg direct toegang tot de online studio.

De online studio heeft bij veel vrouwen al voor een transformatie gezorgd.

Start vandaag 
voor €21 per maand