Ik ben zo trots op al deze vrouwen!

Ik ging al jaren naar de sportschool zonder doel, zonder plan en vond het eigenlijk helemaal niet leuk. 


Jouw online studio waarbij het mij minder tijd kost (ik pak mijn mat en kan beginnen) en de maandchallenge zijn een uitkomst! Direct kunnen beginnen en niet bedenken wat ik zal gaan doen. Ik moet altijd lachen om jouw "JE KUNT DIT" dit werkt voor mij heel motiverend. "IK KAN DIT!"


De pilates essentials zijn heel waardevol geweest om de basis te begrijpen en onder de knie te krijgen. Daarnaast vind ik het heel fijn dat je bereikbaar bent voor vragen en de community heel waardevol.


Ik ben nu iets meer dan een maand bezig en begin te merken dat mijn buikspieren sterker worden. Ik voel me fitter. Mijn mindset is ook veranderd. Ik zet mezelf vaker op 1, me-time is veel belangrijker geworden.

Myrthe

Ik wilde weer meer bewegen en beter zorgen voor mijn lichaam, maar was zoekende naar de juiste manier voor mij, die past bij mijn leven op dit moment, met een drukke baan en 2 kleine kinderen. Omdat ik de deur niet uit hoef en de trainingen nooit langer zijn dan 30 min, zijn de trainingen van de online studio ideaal voor mij en heel goed in te passen in mijn dag.


Ik ben al meerdere keren lid geworden van een sportschool, maar na een tijdje hield ik het dan toch niet vol. Daarom heb ik wel even getwijfeld voordat ik lid werd van de online studio, maar de drempel is zoveel lager door de relatief korte (maar wel intensieve) trainingen en doordat ik de deur niet uit hoef.


Ik vind de maandchallenge superfijn, ik hoef niet na te denken over welke training ik zal doen, ik klik het aan en ik kan beginnen. Ook is het een goede stok achter de deur, zeker als je er al een aantal gedaan hebt, wil je de rest van de challenge ook halen.


Ik ben nu al een heel eind met de januari challenge en ik heb nog geen training gemist. Ik voel dat het me al iets makkelijker afgaat en ik merk dat ik meer energie heb gedurende de dag. Ik ben trots op mezelf dat ik het volhoud!


Catelijne

Voordat ik lid werd van de studio miste ik motivatie, ik ben geen sportief type en het lukte me niet om vol te houden omdat ik eigenlijk weinig type sport leuk vind.


Het meest waardevol vond ik de tips & tricks van Roxanne, het starten met de Essentials en daarop volgend de maand-challenge. Dan hoef je eigenlijk niet na te denken wat je elke les gaat doen. Het is (logisch) bedacht en daarmee makkelijk en toegankelijk gemaakt.


Na de eerste les voelde ik me al energieker en ik merk na bijna 4 weken dat mijn lijf flexibeler wordt en sommige poses al beter lukken dan in het begin.


Roxanne heeft een fijne en rustige stem en het is fijn dat je aangemoedigd wordt in de les zelf en ze herhaald ook de basisprincipes. Je wordt daarmee steeds op geattendeerd zonder dat het een overkill is. De lessen zijn gebruiksvriendelijk en toegankelijk, ook voor onervaren pilates cursisten.


Fijn dat het in eigen tijd kan én je met effectief en kort lesprogramma kan sporten, maar waarbij je heel je lijf voelt werken!

Sharon
pilates-oefeningen

Lidmaatschap online studio

€157 per jaar óf €21 per maand

Voor ik lid werd van de studio zocht ik al langer naar een manier om vanuit huis te kunnen sporten/ bewegen. Niks sprak mij aan tot dat ik Roxanne op Instagram zag. Ik wilde graag meer kracht en zekerheid in mijn lichaam voelen. Het is zo fijn om het nu op eigen tijd te kunnen doen.


Het meest waardevol vind ik dat de app heel overzichtelijk is. Ik heb het gevoel dat ik niet meer hoef te duwen en te trekken aan mijzelf. Voorheen liep ik hard om te kunnen sporten wat uithoudingsvermogen en soort kracht geeft, maar dat deed ik altijd met grote tegenzin en deed me pijn en was niet leuk. Wandelen daarin tegen is heerlijk en zo vind ik nu na een maand Pilates het ook heel prettig, ik beweeg en het is leuk.


Ik merk als grootste verschil dat ik kracht in mezelf voel komen, dat ik dit als sporten wel leuk vind. Mijn doel is dat ik over een jaar voel dat ik oké ben en precies ben waar ik hoor te zijn. Ik wil dan een lekkere houding hebben. Geaard denk ik dat je dat zo noemt. Ook vind ik de combi met het schrijven heel fijn je koppelt het heel prettig bewegen en na de sessie even zitten en voelen hoe het nu gaat.


Ik heb het al eerder gezegd maar ik ben dankbaar dat je op mijn pad bent gekomen. Hoop nog veel van je te leren :-)


Cynthia

Ik zat door privé omstandigheden niet lekker in mijn vel waardoor ik geen fut had om iets te gaan doen. Ik was blij als ik thuis was van het werk maar uiteindelijk, na lang twijfelen, heb ik me aangemeld. Na de eerste les dacht ik dit is te heftig, ik kan dit niet. Maar toch heb ik volgehouden en ik ben er nu heel blij mee!

Het meest waardevol vind ik het contact met Roxanne zelf en met andere vrouwen van de online studio. Je kan vragen stellen en je krijgt vaak binnen een paar uur antwoord. En je kan je ervaringen delen met de andere, wat ook heel waardevol is omdat zij vaak tegen hetzelfde aanlopen.

Mijn grootste succes is dat ik dit volhou om te doen. Mede doordat ik zelf kan bepalen wanneer en welke lessen ik doe. Geen verplichtingen. Ik merk aan mijn lichaam dat het al sterker wordt en ben al wat afgevallen. Ook voel ik me lekker ontspannen als ik een les heb gedaan.

Susan

Voor ik lid werd van de online pilates studio, liep ik tegen de tijd op en ook precies wat je moet doen om je hele lijf sterk te krijgen. En hoe je dit moet aanpakken en vooral het starten.


Het meest waardevol voor mij is dat je alles kan delen in de app. Dat je snel contact hebt met de rest en dat je ook effectief wat doet in korte lessen. Het is makkelijk!


Ik merk dat mijn lichaam meer aankan dan ik dacht. Mijn mindset is anders. Ik ben actiever en ik denk nu ik mag dit doen, het is geen verplichting meer. Het voelt als iets voor mijzelf doen, waardoor ik mij goed voel. En zeker door jouw motivatie en het omdenken als er iets niet goed lukt, is super waardevol.


Ellen