complete-pilates-cursus

Complete pilates cursus

Met workouts die je eindeloos kunt herhalen, zodat je echt stappen gaat zetten. Deze cursus heeft er mede voor gezorgd dat mijn leden het maximale resultaat halen uit hun pilates lessen. 

Complete pilates cursus

Met workouts die je eindeloos kunt herhalen, zodat je echt stappen gaat zetten. Deze cursus heeft er mede voor gezorgd dat mijn leden het maximale resultaat halen uit hun pilates lessen. 

Start vandaag met de cursus
voor slechts €27,50

Al 85+ vrouwen gingen je voor!

pilates-cursus

Na deze cursus:

  • Zal je merken dat je lichaam meer aankan
  • Voel je je energiek, krachtig en vol zelfvertrouwen
  • Ken je jouw lichaam
  • Kun je de workouts eindeloos herhalen omdat je steeds een nieuwe uitdaging vind in de oefeningen
pilates-thuis-beofenen

Altijd en overal pilates beoefenen met deze cursus.

Bij elke oefening vind je foto’s waarin ik je stap voor stap meeneem, en alles uitleg over de gehele oefeningen. Deze cursus is zo gemaakt dat je steeds een nieuwe uitdaging vindt in de oefeningen. Want je zult merken dat je lichaam elke week meer aankan.

Start vandaag met de cursus 
voor slechts €27,50

Altijd en overal pilates beoefenen met deze cursus.

Bij elke oefening vind je foto’s waarin ik je stap voor stap meeneem, en alles uitleg over de gehele oefeningen. Deze cursus is zo gemaakt dat je steeds een nieuwe uitdaging vindt in de oefeningen. Want je zult merken dat je lichaam elke week meer aankan.

Start vandaag met de cursus 
voor slechts €27,50
These slides will be slide-able on the live version of your page!
“Je kan alles delen in de app en het is super effectief met korte lessen.”
Voor ik lid werd, liep ik tegen de tijd op en ook precies wat je moet doen om je hele lijf sterk te krijgen. En hoe je dit moet aanpakken en vooral het starten. Het meest waardevol voor mij is dat je alles kan delen in de app. Dat je snel contact hebt met de rest en dat je ook effectief wat doet in korte lessen. Het is makkelijk! Ik merk dat mijn lichaam meer aankan dan ik dacht. Mijn mindset is anders. Ik ben actiever en ik denk nu ik mag dit doen, het is geen verplichting meer. Het voelt echt als iets voor mijzelf doen, waardoor ik mij goed voel. En zeker door jouw motivatie en het omdenken als er iets niet goed lukt, is super waardevol.
Ellen, enthousiast lid van PBR
Ms. Nameless
Add Your Stars
“Mijn lichaam en mindset zijn veranderd in 5 weken.”
Ik ging al jaren naar de sportschool zonder doel, zonder plan en vond het eigenlijk helemaal niet leuk. Jouw online studio waarbij het mij minder tijd kost (ik pak mijn mat en kan beginnen) en de maandchallenge zijn een uitkomst! Direct kunnen beginnen en niet bedenken wat ik zal gaan doen. Ik moet altijd lachen om jouw "JE KUNT DIT" dit werkt voor mij heel motiverend. "IK KAN DIT!" De pilates essentials zijn heel waardevol geweest om de basis te begrijpen en onder de knie te krijgen. Daarnaast vind ik het heel fijn dat je bereikbaar bent voor vragen en de community heel waardevol. Ik ben nu iets meer dan een maand bezig en begin te merken dat mijn buikspieren sterker worden. Ik voel me fitter. Mijn mindset is ook veranderd. Ik zet mezelf vaker op 1, me-time is veel belangrijker geworden.
Myrthe, enthousiast lid van PBR
Ms. Nameless
Add Your Stars
"Ik voel kracht in mezelf komen en ben onwijs dankbaar dat je op mijn pad bent gekomen."

Voor ik lid werd van de studio zocht ik al langer naar een manier om vanuit huis te kunnen sporten/ bewegen. Niks sprak mij aan tot dat ik Roxanne op Instagram zag. Ik wilde graag meer kracht en zekerheid in mijn lichaam voelen. Het is zo fijn om het nu op eigen tijd te kunnen doen.


Het meest waardevol vind ik dat de app heel overzichtelijk is. Ik heb het gevoel dat ik niet meer hoef te duwen en te trekken aan mijzelf. Voorheen liep ik hard om te kunnen sporten wat uithoudingsvermogen en soort kracht geeft, maar dat deed ik altijd met grote tegenzin en deed me pijn en was niet leuk. Wandelen daarin tegen is heerlijk en zo vind ik nu na een maand Pilates het ook heel prettig, ik beweeg en het is leuk.


Ik merk als grootste verschil dat ik kracht in mezelf voel komen, dat ik dit als sporten wel leuk vind. Ook vind ik de combi met het schrijven heel fijn, je koppelt het heel prettig bewegen en na de sessie even zitten en voelen hoe het nu gaat.


Ik heb het al eerder gezegd maar ik ben dankbaar dat je op mijn pad bent gekomen. Hoop nog veel van je te leren :-)

Cynthia, enthousiast lid van PBR
Ms. Nameless
Add Your Stars
roxanne-pilates-online

Ontmoet jouw pilates docent

Roxanne heeft zelf ervaren hoe pilates een transformatie kan brengen in je leven. Ze creëert energieke en fijne pilates lessen die vol motivatie, positiviteit en mindfulness zitten. Elke les is ontworpen om kracht, balans en zelfvertrouwen in je lichaam te creëren. Ze inspireert vrouwen om veel meer uit hun leven te halen doordat ze zich fijn voelen in hun lichaam.

Ontmoet jouw pilates docent

Roxanne heeft zelf ervaren hoe pilates een transformatie kan brengen in je leven. Ze creëert energieke en fijne pilates lessen die vol motivatie, positiviteit en mindfulness zitten. Elke les is ontworpen om kracht, balans en zelfvertrouwen in je lichaam te creëren. Ze inspireert vrouwen om veel meer uit hun leven te halen doordat ze zich fijn voelen in hun lichaam.

pilates-cursus

Start vandaag met de cursus


voor slechts €27,50